När är det jul nu igen?

Det här med att flytta sådär nån vecka innan jul är praktiskt på många sätt och vis. Man får till exempel en hel del lediga dagar att ordna med uppackning av flyttlådor, montering av möbler, handla hem mat, hälsande på grannar och annat som hör till. Det är väl ungefär de fördelar som finns. Sen var det andra sidan av myntet.

Det är julafton om två dagar. Dan före dan före dopparedan. (Nu slog det mig att jag inte ordnat nåt skinkspad för dopp i grytan…crap!) Granen står inte så grön och grann i stugan. Men en julgransmatta har jag ordnat idag. Och lite julgranspynt som reades ut redan nu. Imorse åkte dessutom hela familjen till det stora möbelvaruhuset för att införskaffa en gästsäng, barnspärrar till de femtioelva kökslådorna, extra täcken och kuddar (vi har ju bjudit in hela förskolan, med personal, att bo här) och lite annat smått och gott man kan tänkas behöva. Övrig tid ägnas åt att komma i ordning, typ. Det betyder mycket dåligt med tid till julbak för att nämna något. Men jag tänker att det får bli nästa jul. Då jävlar.

Så fram tills nästa jul får det duga med ett par julstjärnor och en gran. En gran som för övrigt får bo i garaget lite till. Åtminstone tills att vi fått undan tillräckligt med kartonger för att inte skapa en kartongexplosion när granen släpps ur sitt nät. Det blir nog bra det här.

Annonser

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s