Jakten på golv och spolade isbanor

Även om temperaturen vart långt under nollstrecket här i norr är det ont om spolade isbanor utomhus. I alla fall nära där vi är. Sen har vi haft så mycket för oss att vi inte riktigt haft tid att leta efter en isbana. Så dottern har fortfarande inte fått testa sina nya skridskor. Men imorgon är det dags!

Istället för att åka skridskor har vi umgåtts med vänner och letat efter golv till källaren. Gällande det sistnämnda är vi nästan i hamn. Vi är överens om hur många stavar som är intressant, träslag samt hur det ska vara behandlat. Vi är med andra ord på rätt väg.

Det enda bakslaget vi haft (ja förutom min bristfälliga syn) är att en i sällskapet ligger däckad i migrän. Ja och att min mamma råkade se ett avsnitt av ”family guy” och därefter undrade var världen egentligen är på väg. Imorgon hoppas vi på piggare migränisar samt att chocken lagt sig för min mor.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f63/41540758/files/2014/12/img_2678.jpg Sonen på ett av stadens byggvaruhus. Han konstaterade att han ”måste köpa en matta!” och hade därefter stora svårigheter att lämna tillbaka den mattbit han valt ut. Det var det där med humöret hos tvååringar.

Annonser

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s