En veckas sol och sånt

Så äntligen kom vi oss iväg till utlandet – hela familjen! Efter en något trevande start, där större delen av sällskapet fick återvända till Sverige tack vare ett åsknedslag i planet och således kom fram till huset framåt morgonkvisten, var slutligen alla på plats i Spanien. I ett stort hus med pool. Alldeles helt underbart! 

Vi har umgåtts, solat, badat, badat mera, gjort små utflykter och ätit en massa god mat. Alla i sällskapet utom vår tvååring har stormtrivts. Den nämnda tvååringen tyckte att Spanien sög. Han ville hem från ankomsten till huset tills dess att vi lämnat det. Med undantag från några bad i poolen och i havet har han mest varit missnöjd, stackarn. Men fördelen med det är att någon vuxen hela tiden fått en solpaus, inne i vardagsrummet av huset. Taxiresan mot flygplatsen, flygresan, alla bilfärder och hemresan tyckte han dock var toppen. Även kvällsutflykterna var godkända. Nästa gång vi tar oss iväg till utlandet kommer han att vara större och har förhoppningsvis större behållning av det hela.  

På gatan där vi bodde.  

 Kvällsvy från terassen.  

 En halvvanlig syn om dagarna – jag med sonen som täcke på en solstol i skuggan. Tryggt.  

Nöjen i Moraira.  

Kompisar i poolen.  
Nu är vi åter hemma och har sällskap av kusinerna några dagar innan de fortsätter hel vägen hem till Norrland. Sommaren tog vi med oss hem. 

Annonser

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s